Вакуумний пакувальник вакуумного ущільнювача AP-12x + адаптер для контейнерів + гофровані сумки 15 шт. (20х25 см)

Вакуумний пакувальник вакуумного ущільнювача AP-12x + адаптер для контейнерів + гофровані сумки 15 шт. (20х25 см)

Вакуумний пакувальник вакуумного ущільнювача AP-12x + адаптер для контейнерів + гофровані сумки 15 шт. (20х25 см) від компанії Gradys - фото 1
1 580 ₴
В наявності

Доставка

 Нова Пошта
За тарифами перевізника
Детальніше про доставку

Оплата

 Післяплата

Опис

Вакууматор VACUUM SEALER AP-12X нова модель від виробника вакуумних машин VACUUM SEALER.

Зроблений для ринку Німеччини (інструкція російською в комплекті).

Основні переваги:

Функція сухого вологого і мокрого вакуумування. Тепер Ви можете вакуумувати сухі та рідкі продукти, попередньо вибравши один з 5 температурних режимів запаювання:

Для сухих продуктів температурний режим Dry (3 режими залежно від товщини і якості пакетів)

Для мокрих продуктів температурний режим Moist ( + 2 режими залежно від товщини та якості пакетів )

Максимальний розмір пакетів вакууматора VACUUM SEALER AP-12X становить 32 см, тепер ви зможете вакуумувати більше продуктів і економити тим самим на пакетах.

Вихід для вакуумування в контейнерах (перехідник для вакуумування в контейнерах в комплекті)

Ширина запаювання 5 мм, для більш надійної герметизації (інші 3 мм)

Потужність приладу становить 135 Вт. (час вакуумування всього 6-10 секунд)

Міцна верхня кришка, що важливо для пакувальної машини такого розміру, плюс простота в догляді.

Вакуумний пакувальник VACUUM SEALER AP-12X - найкраще рішення для зберігання продуктів у морозильних і холодильних камерах.
Переваги вакуумування:
Збільшення терміну зберігання продуктів харчування завдяки створенню безповітряного середовища.
Надійний захист від вбирання сторонніх запахів під час заморожування різних видів продуктів (риби, м'яса, овочів, ягід).

Раціональне використання простору морозильної та холодильної камери за рахунок компактності вакуумної упаковки.

Вакуумний пакувальник вакууматор VACUUM SEALER AP-12x-чудова річ для тих, хто любить готувати швидко, зберігати довго і безпечно (причому не тільки продукти), а є смачно і корисно.

Тривале зберігання продуктів

Це можуть бути як фрукти/овочі, так і м'ясо, птиця, риба, різні крупи і багато чого ще. Якщо після вакуумування продукти скласти в холодильник, то термін їх зберігання може збільшитися в рази.

Оперативне зберігання для готування

Домашні напівфабрикати: ріжемо у вільний час-другий овочів на тиждень, фасуємо і вакуумируем по пакетах на дні тижня. У потрібний день і годину просто дістаємо нарізані овочі і готуємо. За рахунок відсутності повітря всередині пакета, не відбувається розмноження бактерій, які ведуть до псування продуктів, як ніби ви тільки що упакували. 

Приготування їжі по техніці 'Су Вид', тобто у вакуумі.

Цей спосіб приготування дозволяє зберегти всі природні соки, страви (в основному роблять м'ясні), а також його рівномірне приготування.

Дуже швидке маринування риби і м'яса.

Під надлишковим тиском, яке створює вакуум, маринад набагато швидше і глибше проникає в пори м'яса, що прискорює процес маринування в рази-буквально 10-15 хвилин вакууму і м'ясо можна готувати! Для любителів шашликів вакуумний пакувальник справжня знахідка.

Закачування в вакуум різних господарських речей.

Наприклад, паспорта або телефону, якихось документів або карт. Особливо може стати в нагоді мандрівникам.

Вакуумування вже готових страв і напоїв.

Якщо у вас є контейнери зі спеціальними клапанами для відкачування повітря, то ви можете брати в них з собою їжу, відкачувати повітря і зберігати до настання їх зоряної години. Наприклад, ви можете взяти з собою обід на роботу на кілька днів вперед і помістити все в холодильник. Вакуум довше збереже свіжість і смакові якості їжі, ніж просто зберігання в холодильнику.
Використовуйте Vacuum SEALER AP-12x просто як зварювач пакетів. За аналогією з супермаркетами.


Особливістю VACUUM SEALER AP-12x є використання для вакуумної упаковки спеціальних пакетів з пухирчатою внутрішньою поверхнею. Перевага цих пакетів полягає в тому, що за рахунок нерівній внутрішній поверхні забезпечується повна і рівномірна відкачування повітря по всьому об'єму пакета. Гладкі пакети при відкачуванні повітря закривають язичок насоса. Втім, справедливості заради варто відзначити, що VACUUM SEALER AP-12x теж працює з гладкими пакетами, але тільки в режимі пакувальника, без використання вакууматора.

Пристрій самого пакувальника досить просте. Ущільнювальна стрічка всередині утворює герметичну камеру, в якій відкачується повітря, а перед нею знаходиться нагрівальна спіраль, за допомогою якої виконується запаювання пакета.

Тепер переходимо до практичного використання пакувальника.

Кнопка керування:

- TEMP-вибір температури запаювання (3 режими для сухих в залежності від товщини і якості пакетів і 2 режими для мокрих продуктів в залежності від товщини і якості пакетів).

- VAC / SEAL – вакуумування і запаювання пакетів.

- VAC-вакуумування без запаювання.

- SEAL запаювання пакетів без вакуумування.


Почнемо з основного режиму - вакуумної упаковки.

Відкриваємо бічні засувки, піднімаємо кришку приладу.
Встановлюємо пакет в спеціальний затиск пакувальника таким чином, щоб відкритий зріз пакета знаходився рівно посередині між ущільнювальними стрічками.
Закриваємо кришку, фіксуємо обидві засувки. Вибираємо температурний режим запаювання TEMP, натискаємо кнопку включення VAC / SEAL, загориться синя лампочка. Пакувальник починає відкачувати повітря з пакета. Як тільки лампочка згасне, процес упаковки завершено. Час вакуумации і запаювання шва визначається автоматично.
Відкриваємо засувки, відкриваємо кришку. Все готово.

Принцип автоматичної роботи пакувальника нескладний: коли повітря з камери, і, відповідно, з пакета, повністю відкачаний, кришка притискається атмосферним тиском і активує натискний вимикач нагрівальної спіралі. Процес вакуумування можна регулювати вручну, саме це використовується в наступних режимах.

Делікатна упаковка, яка застосовується для м'яких продуктів, наприклад, ягоди полуниці. Точно так же заправляєте спецпакет в Пакувальник, включаєте ручний режим вакуумации VAC, але не доводьте його до кінця, так як ягоди перетворяться в кашу. Коли повітря буде відкачаний до потрібного, на Ваш погляд, рівня, відключаєте насос (відпускаєте кнопку VAC) і натисканням на кнопку SEAL запаює пакет притискаючи при цьому рукою кришку вакууматора. Як тільки синя лампочка згасне, упаковка завершена.

Упаковка без вакууму або запаювання пакетів після відрізання з рулону. Ставите пакет зрізом приблизно на 0.5 сантиметра глибше нагрівальної спіралі, але не заводячи його за ущільнювальні стрічки. Закриваєте кришку і натискаєте кнопку запаювання SEAL притискаючи при цьому рукою кришку вакууматора. Як тільки синя лампочка гасне, зварювання шва завершена.

Використання перехідника для вакуумних контейнерів.

Відкрийте кришку вакууматора

Вставте перехідник для вакуумування контейнерів в спеціальний отвір для відкачування повітря, інший кінець в спецкришку використовуваного контейнера (контейнери в комплекті не поставляються)

Натисніть і утримуйте кнопку VAC для повного відкачування повітря.

Відпустіть кнопку VAC, отсоидените перехідник.

Характеристика:
Матеріал: пластик.
Споживання: 135 Вт (середнє).
Харчування: 220 В.
Максимальна ширина пакета: 320 мм.

РЕКОМЕНДАЦІЯ:

Робіть перерви між вакуумуванням 1 хв, щоб нагрівальний елемент запаювання зміг охолонути, це запобіжить передчасне запаювання пакетів.

Комплектація:

Вакууматор

Пакети 15 шт

Перехідник для відкачування повітря з контейнера 

Інструкція 

Гарантія від магазину 3 місяці

У разі консультацій ви завжди можете зв'язатися з нашим менеджером.

Приємного використання.

Характеристики

Код товару
258
Виробник
Vaco
Країна виробництва
Китай
Производитель
EVP Vacuum
Тип
автоматическая
Вид
вакуумная машина, термоусадочный пакет
Показати всі