Вакууматор VACUUM SEALER AP-15 перехідник для контейнерів + гофровані пакети 5 шт. (20х25см)

Вакууматор VACUUM SEALER AP-15 перехідник для контейнерів + гофровані пакети 5 шт. (20х25см)

Вакууматор VACUUM SEALER AP-15 перехідник для контейнерів + гофровані пакети 5 шт. (20х25см) від компанії Gradys - фото 1
1 400 ₴
В наявності

Доставка

 Нова Пошта
За тарифами перевізника
Детальніше про доставку

Оплата

 Післяплата

Опис

Вакууматор VACUUM SEALER AP-15  нова покращена модель з функцією відкачування повітря з контейнерів.
Зроблений для Німеччини ( інструкція російською мовою в комплекті )
VACUUM SEALER добре зарекомендував себе серед виробників якісним збиранням та якісними комплектуючими матеріалами.
Ми працюємо лише з оригінальним виробником.


Основні переваги:
Ширина шва зварювання 5мм для кращої герметизації.
Функція сухого вологого та м'якого вакуумування. Тепер Ви можете вакуумувати сухі вологі та делікатні продукти, попередньо вибравши один із температурних режимів запаювання:
Для сухих продуктів  режим Dry
Для вологих продуктів  режим Meat
Для м'яких продуктів режим Soft
Максимальний розмір пакетів вакууматора VACUUM SEALER AP-15 становить 30см, тепер ви зможете вакуумувати більше продуктів і економити тим самим на пакетах.
Потужність приладу становить 125 Вт.
Замки зручні та надійні.
Вакуумний пакувальник VACUUM SEALER AP-15 – найкраще рішення для зберігання продуктів у морозильних та холодильних камерах.
Переваги вакуумування:
Збільшення терміну зберігання продуктів харчування завдяки створенню безповітряного середовища.
Надійний захист від поглинання сторонніх запахів при заморожуванні різних видів продуктів (риби, м'яса, овочів, ягід).
Раціональне використання простору морозильної та холодильної камери за рахунок компактності вакуумного пакування.
Вакуумний пакувальник вакууматор VACUUM SEALER AP-15 - чудова річ для тих, хто любить готувати швидко, зберігати довго і безпечно (причому не тільки продукти), а є смачно і корисно.Тривале зберігання продуктів
Це можуть бути як фрукти/овочі, так і м'ясо, птах, риба, різні крупи та багато чого ще. Якщо після вакуумування продукти скласти в холодильник, термін їх зберігання може збільшитися в рази.
Оперативне зберігання для приготування
Домашні напівфабрикати: ріжемо у вільну годину-другу овочів на тиждень, фасуємо та вакуумуємо по пакетах на дні тижня. У потрібний день і годину просто дістаємо нарізані овочі та готуємо. За рахунок відсутності повітря всередині пакету, не відбувається розмноження бактерій, які призводять до псування продуктів, ніби ви щойно запакували.
Приготування їжі з техніки 'Су Вид', тобто. у вакуумі.
Цей спосіб приготування дозволяє зберегти всі природні соки, страви (переважно роблять м'ясні), а також його рівномірне приготування.
Дуже швидке маринування риби та м'яса.
Під надмірним тиском, який створює вакуум, маринад набагато швидше і глибше проникає в пори м'яса, що прискорює процес маринування в рази – буквально 10-15 хвилин вакууму та м'ясо можна готувати! Для любителів шашликів вакуумний пакувальник справжня знахідка.
Закочування у вакуум різних господарських речей.
Наприклад, паспорт або телефон, будь-які документи або карти. Особливо може стати в нагоді мандрівникам.
Вакуумування вже готових страв та напоїв.
Якщо у Вас є контейнери зі спеціальними клапанами для відкачування повітря, то Ви можете брати в них із собою їжу, відкачувати повітря і зберігати до їхньої зоряної години. Наприклад, Ви можете взяти з собою обід на роботу на кілька днів вперед і помістити все в холодильник.Вакуум довше збереже свіжість та смакові якості їжі, ніж просто зберігання в холодильнику.
Використовуйте VACUUM SEALER AP-15 просто як зварювач пакетів. За аналогією із супермаркетами.
Особливістю VACUUM SEALER AP-15 є використання для вакуумного пакування спеціальних пакетів з пухирчастою внутрішньою поверхнею. Перевага цих пакетів полягає в тому, що за рахунок нерівної внутрішньої поверхні забезпечується повне і рівномірне відкачування повітря по всьому об'єму пакета. Гладкі пакети при відкачуванні повітря закривають язичок насоса. Втім, задля справедливості варто відзначити, що VACUUM SEALER AP-15 також працює з гладкими пакетами, але тільки в режимі пакувальника, без використання вакууматора.
Пристрій самого пакувальника досить простий. Ущільнювальна стрічка усередині утворює герметичну камеру, в якій відкачується повітря, а перед нею знаходиться нагрівальна спіраль, за допомогою якої виконується запаювання пакета.
Тепер переходимо до практичного використання пакувальника.
Кнопки керування:

- VAC - вакуумування без запаювання.

- SEAL - запаювання пакетів без вакуумування.

- START - включення роботи вибраного режиму

—  Food - вибір режиму

- Dry - Сухі продукти

- Meat - М'ясо (вологі продукти)

- Soft - Делікатний режим


Почнемо з основного режиму – вакуумного пакування.
Відкриваємо бічні засувки

Характеристики

Код товару
493
Виробник
Vacuum Sealer
Колір
чорний
Производитель
EVP Vacuum
Ширина
28 см
Высота
45 см
Показати всі