Рефрактометр для цукру соку вина тестер цукристості HT113ATC 0-32% Brix
Доставка
Оплата
Опис
Рефрактометр для цукру, соку, вина, тестер цукристості HT113ATC 0-32% Brix.
Прилад контролю цукристості рідин: солодких напоїв, соків, вин; ступеня зрілості плодів/оптимального часу збирання врожаю.
Галузь застосування:
Контроль концентрації цукру в напоях та продуктах харчування;
Перевірка зрілості плодово-ягідних та визначення періоду збирання врожаю сільськогосподарських культур;
Визначення щільності та вмісту цукру в суслі при бродінні;
Домашнє пивоваріння та виноробство.
Опис:
Прилад містить єдину частину, що рухається - захисне скло на двох шарнірах, призначене для створення найтоншого шару досліджуваної речовини, завдяки чому рефрактометр HT113ATC до 50% перетворює кут відхилення променя в переміщення лінії за шкалою Brix.
Пристрій забезпечений окуляром з можливістю наведення різкості і міцно утримується в руках за рахунок гумової накладки з виступами пупирчастими, що виключають прослизання.
Вимірювання слід проводити при денному чи штучному світлі.
Рекомендації щодо застосування:
Будьте обережні, щоб не пошкодити призму - виключіть удари та подряпини.
Протирайте ганчіркою з комплекту оптичні елементи, що стикаються з розчином, не допускайте попадання бруду, очищайте поверхню від пилу.
При вимірах слідкуйте, щоб шарніри захисного скла не згиналися. Під час перерв зберігайте в закритому стані.
Видаляйте пил із монокуляра.
Не розбирайте - кожну деталь на заводі-виробнику підігнано з мінімальними допусками. Наново конструкцію можна і не зібрати.
Комплектація:
портативний рефрактометр HT113ATC
калібрувальна викрутка
піпетка для нанесення на призму досліджуваних зразків
захисний чохол для зберігання
інструкція англ. мовою
Технічні характеристики:
Діапазон вимірювань Brix: 0 ~ 32 Brix
Ціна поділу: 0,2 Brix
Точність: ±0,2 Brix
Автоматична температурна компенсація (ATC)
Регульований монокуляр
Потрібне лише навколишнє джерело світла;
Розміри: 30 х 40 х 170 мм.
Вага: 99 гр.