Вакууматор VACUUM SEALER AP-13 + перехідник для контейнерів + гофровані пакети 15 шт. (20х25см)

Вакууматор VACUUM SEALER AP-13 + перехідник для контейнерів + гофровані пакети 15 шт. (20х25см)

Вакууматор VACUUM SEALER AP-13 + перехідник для контейнерів + гофровані пакети 15 шт. (20х25см) від компанії Gradys - фото 1
2 200 ₴
В наявності

Доставка

 Нова Пошта
За тарифами перевізника
Детальніше про доставку

Оплата

 Післяплата

Опис

Вакууматор VACUUM SEALER AP-13 нова модель з функцією відкачування повітря з контейнерів, різаком для відрізки рулонів, два насоса, ширина запаювання 7мм.

Зроблений для Німеччини.

VACUUM SEALER добре зарекомендував себе серед виробників якісною збіркою і якісними комплектуючими матеріалами.

Ми працюємо тільки з оригінальним виробником без посередників, тому можемо запропонувати кращі ціни, гарантію, і сервісний ремонт.

Основні переваги:

Функція вологого і сухого мокрого вакуумування. Тепер Ви можете вакуумувати сухі і рідкі продукти попередньо вибравши один з 2 температурних режимів запаювання:

Для сухих продуктів температурний режим Dry

Для мокрих продуктів температурний режим Moist 

Максимальний розмір пакетів вакууматора VACUUM SEALER AP-13 становить 32см, тепер ви зможете вакуумувати більше продуктів і економити тим самим на пакетах.

Потужність приладу складає 145 Вт.

Потужність відкачування повітря при роботі з одним двигуном близько 4л в хв, при роботі двигунів 2 8л в хв.

Міцний надійний пластик, нижня знімна кришка (легко мити під краном з водою), плюс простота у догляді.

Замки зручні і надійні.

Вакуумний пакувальник VACUUM SEALER AP-13 – найкраще рішення для зберігання продуктів у морозильних та холодильних камерах.
Переваги вакуумування:
Збільшення терміну зберігання продуктів харчування завдяки створенню безповітряного середовища.
Надійний захист від вбирання сторонніх запахів при заморожуванні різних видів продуктів (риби, м'яса, овочів, ягід).
Раціональне використання простору морозильної і холодильної камери за рахунок компактності вакуумної упаковки.

Вакуумний пакувальник вакууматор VACUUM SEALER AP-13 - чудова річ для тих, хто любить готувати швидко, зберігати довго і безпечно (причому не тільки продукти), а їсти смачно і корисно.

Тривале зберігання продуктів

Це можуть бути як фрукти/овочі, так і м'ясо, птиця, риба, різні крупи і багато чого ще. Якщо після вакуумування продукти скласти в холодильник, то термін їх зберігання може збільшитися в рази.

Оперативне зберігання для готування

Домашні напівфабрикати: ріжемо у вільний годину-інший овочів на тиждень, фасуємо і вакуумируем по пакетах на дні тижня. У потрібний день і годину просто дістаємо нарізані овочі і готуємо. За рахунок відсутності повітря всередині пакета, не відбувається розмноження бактерій, які ведуть до псування продуктів, як ніби ви тільки що спакували.

Приготування страв по техніці 'Су Вид', тобто у вакуумі.

Цей спосіб приготування дозволяє зберегти всі природні соки, страви (в основному роблять м'ясні), а також його рівномірне приготування.

Дуже швидке маринування риби і м'яса.

Під надлишковим тиском, який створює вакуум, маринад набагато швидше і глибше проникає в пори м'яса, що прискорює процес маринування в рази - буквально 10-15 хвилин вакууму і м'ясо можна готувати! Для любителів шашликів вакуумний пакувальник справжня знахідка.

Закачування у вакуум різних господарських речей.

Наприклад, паспорта або телефону, яких-небудь документів чи карток. Особливо може стати у пригоді мандрівникам.

Вакуумування вже готових страв і напоїв.

Якщо у Вас є контейнери зі спеціальними клапанами для відкачування повітря, то Ви можете брати у них з собою їжу, відкачувати повітря і зберігати до настання їх зоряної години. Наприклад, Ви можете взяти з собою обід на роботу на кілька днів вперед і помістити все в холодильник. Вакуум довше збереже свіжість і смакові якості їжі, ніж просто зберігання в холодильнику.
Використовуйте VACUUM SEALER AP-13 просто як зварювач пакетів. За аналогією з супермаркетами.

Особливістю VACUUM SEALER AP-13 є використання для вакуумної упаковки спеціальних пакетів з пухирчатою внутрішньою поверхнею. Перевага цих пакетів полягає в тому, що за рахунок нерівній внутрішньої поверхні забезпечується повна і рівномірна відкачування повітря по всьому об'єму пакета. Гладкі пакети, при відкачуванні повітря закривають язичок насоса. Втім, справедливості заради варто відзначити, що VACUUM SEALER AP-13 теж працює з гладкими пакетами, але тільки в режимі пакувальника, без використання вакууматора.

Пристрій самого пакувальника досить просте. Ущільнювальна стрічка всередині утворює герметичну камеру, в якій відкачується повітря, а перед нею знаходиться нагрівальна спіраль, за допомогою якої виконується запаювання пакету.

Тепер переходимо до практичного використання пакувальника.

Кнопки управління:

SEAL – вибір температури запаювання (3 режиму в залежності від товщини і якості пакетів).

High – один раз натиснути (висока температура запаювання пакетів).

Normal – один раз натиснути (нормальна температура запаювання пакетів).

Low – один раз натиснути (низька температура запаювання пакетів).

SEAL – подвійне натискання запаювання пакетів без вакуумування.

VAC – вакуумування без запаювання.

Wet Vac Seal – вакуумування вологих продуктів.

Dry Vac Seal – вакуумування сухих продуктів.

Почнемо з основного режиму - вакуумної упаковки.Відкриваємо бічні засувки, піднімаємо кришку приладу.
Встановлюємо пакет в спеціальний затискач пакувальника таким чином, щоб відкритий зріз пакету перебував рівно посередині між ущільнювальними стрічками.
Закриваємо кришку, фіксуємо обидві засувки. Вибираємо температурний режим запаювання SEAL Temp, натискаємо кнопку включення Wet Vac Seal або Dry Vac Seal в залежності від типу продуктів, загориться вибраний режим. Пакувальник починає відкачувати повітря із пакета. Як тільки лампочка гасне, процес упаковки завершено. Час вакуумації та запаювання шва визначається автоматично. Для швидкої вакуумації подвійне натискання вибраного режиму.
Відкриваємо засувки, відкриваємо кришку. Все готово.

Принцип автоматичної роботи пакувальника нескладний: коли повітря з камери, і, відповідно, з пакета, повністю відкачане, кришка притискається атмосферним тиском та активує натискний вимикач нагрівальної спіралі. Процес вакуумування можна регулювати вручну, саме це використовується в наступних режимах.
Делікатна упаковка, яка застосовується для м'яких продуктів, наприклад, полуниці. Так само заправляєте спецпакет в пакувальник, включаєте ручний режим вакуумації VAC, але не доводьте його до кінця, тому що ягоди перетворяться на кашу. Коли повітря буде відкачано до потрібного, на Ваш погляд, рівня, відключаєте насос (відпускаєте кнопку VAC) і натисканням на кнопку SEAL запаяєте пакет. Як тільки лампочка згасне, упаковка завершена.
Упаковка без вакууму або запаювання пакетів після відрізання з рулону. Поміщаєте пакет зрізом приблизно на 0.5 сантиметра глибше нагрівальної спіралі, але не заводячи його за стрічки ущільнювача. Закриваєте кришку та натискаєте кнопку запаювання SEAL. Як тільки лампочка гасне, зварювання шва завершено.
Використання перехідника для вакуумних контейнерів.Відкрийте кришку вакууматора
Вставте перехідник для вакуумування контейнерів у спеціальний отвір для відкачування повітря, інший кінець у спецкришку контейнера, що використовується (контейнери в комплекті не поставляються)
Натисніть кнопку EXT VAC ( на внутрішній стороні верхньої кришки ) для повного відкачування повітря.
Подвійне натискання (швидке відкачування повітря, робота 2 насосів)
Натисніть кнопку EXT VAC для вимкнення роботи вакуумних насосів, від'єднайте перехідник.


Використання ножа для відрізання рулонів.
Переведіть ріжучий елемент у крайнє ліве положення.
Підніміть планку з ножем у верхнє положення.
Протягніть плівку рулону.
Відміряйте потрібну Вам довжину плівки.
Опустіть планку з ножем та відріжте пакет.


РЕКОМЕНДАЦІЇ:
Робіть перерви між вакуумуванням 1 хв, щоб нагрівальний елемент зварювання зміг охолонути, це запобігає передчасному запаюванню пакетів.
Характеристики:
Матеріал: пластик.
Розмір пакувальника: 380x75x55мм.
Споживання: 145Вт (середнє).
Живлення: 220В.
Максимальна ширина пакета: 320 мм.

Комплектація:

Вакууматор
Перехідник для контейнерів
Пакети 15шт
Інструкція


Гарантія від магазину 3 місяці
У разі консультацій, Ви завжди можете зв'язатися з нашим менеджером.
Приємного використання.

Характеристики

Код товару
451
Виробник
Vacuum Sealer
Країна виробництва
Китай
Призначення
для харчових продуктів
Вид
термозбіжний пакет
Висота
20 см
Показати всі